Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

søndag den 17. november 2013

Plus500 tilbyder Twitter aktien som CFD handel

Hos Plus500 er der nu mulighed for at investere Twitter CFD’er via deres online handelsplatform.

Twitter har nu fulgt Facebook og er gået på børsen i New York. Eksperterne er ikke helt enige om hvad udviklingen bliver fremover, flere læner sig opad at deres reklamer på deres mobile enheder, har vist sig at gå i en positivt retning og luner på bundlinjen hos det fremadstormende sociale medie.

Twitter fik en raketstart på børsen og bliver spændende at følge fremover.

Plus500

Handel eller investering i udlandet

Det kan være dyrt for en dansk investor at handle igennem en af vores banker eller pengeinstitutter, hvis man ønsker at handle eller investere på aktier ude i verden. Der er forskellige gebyrer alt efter om det er i Europa eller på et af de andre kontinenter og kurtagen stiger hurtigt - typisk er det ca. 4 gange dyrere end hvis man eksempelvis handlede på hjemmemarkedet.

Hvis man i dette eksempel vælger at bruge en amerikansk broker ”børsmægler”, skal der også bruges en del tid på at sætte sig ind i de komplicerede skatteregler på området.

Spar omkostninger og gebyr

Har man interesse i at investere i udenlandske værdipapirer, kan CFD komme på banen som en løsning. De fleste udbydere inden for CFD har ingen provision, gebyrer eller lignende og kan være en rigtigt fornuftig handelsform, end hvis man har en bank som mellemhandler for din handler i udlandet, det kan koste kassen. Med CFD gælder det om at koncentrere sig om at ramme sine spread´s rigtigt og bruge de handelsinstrumenter ens handelsplatform tilbyder.

Optionerne kan bruges til at sikre sin investering, men også bruges som ren spekulation i forventede kursfald eller kursstigning – CFD handel gælder begge veje.

3 kommentarer:

  1. Twitter falder i mandagens handel 7 procent i USA. Ærgeligt man ikke var " Short " Men det er da noget andet end facebook da de kom på børsen. Så vidt jeg husker steg Twitter med 72 procent den dag, det var en af de sjove...

    SvarSlet
  2. Det bliver spændende at følge Twitter aktien, når Børsen åbner i USA. Det tyder på den skal have et ordentlig hak nedad. Flere analytiker mener at Twitter får svært ved at nå deres mål i fremtiden, efter at Twitter fremlagde regnskab onsdag aften i USA for fjerde kvartal.

    SvarSlet
  3. http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/318993/twitter-aktien_faar_vinger_efter_rygter_om_muligt_opkoeb.html

    SvarSlet