Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 20. november 2013

Børser på verdensplan – flere Indeks er på rekord niveau

Mange af de store børser er helt oppe at ringe i top, er det ”nu” man som investor skal time markedet? Muligheden kan være at følge markedet intenst som altid, men der er store markedskræfter i gang. Det er altid et must for en CFD ”Spiller”, at følge sin mavefornemmelse. Desuden er det vigtigt at følge alle informationer, der kommer indenfor de områder man er mest passioneret omkring - det kan være guld valutaparringer, ETF’er eller lignende.
Der er ingen tvivl om, er man en af de hurtigste på tasterne, så kan man lave en portefølje på kort tid og sidde med et smil på læben kort tid efter. Det går så stærkt, og på sigt er der en del personer, som mener at online spillefirmaer taber markeds andele over for CFD.
  • Dow Jones indeks - 16.000
  • S & P 500 indeks - 1800
  • OMX C20 DK - 655

CFD Kontrakt

Er det nu man skal være opmærksom på sin plan, fortsætter strømmen opad? Ved CFD Handel bestemmer man selv hvor længe ens investering skal stå. Det er valgfrit om man lader sin position være åben - 1 minut, en halv time, en time, Osv. Det bliver spændende hvordan verdensmarkedet reagerer på de forskellige indeks. Lige meget hvad indeks’er der svinger op eller ned, er der altid nogle favoritter, på enkelte aktier.

Det er måske også tid for at ligge en slagplan indenfor råvarer det kunne være Guld eller Sukker. Valuta kunne man også følge, hvad med den lave rente herhjemme som så er omvendt i bundrekord. En CFD er en kontrakt, hvor den fremtidige afregning mellem de 2 parter kan betyde tab til følge. Endnu engang, forstår man at bruge de rigtige værktøjer, er der utallige af muligheder.
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar