Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

CFD Handel

Velkommen til CFD Handel
 

CFD handel bliver mere og mere en investeringsform som flere benytter sig af og især i de nordiske lande vinder det hurtigt frem. CFD er en forkortelse af - Contract for Difference,  eller på dansk en Differencekontrakt. Man kan indenfor CFD handel investere i aktier, indekstal, råvarer eller valutaer.

Essensen i CFD handel er at udnytte kursudsvingene på finansielle aktiver til din fordel


CFD er et finansielt investeringsprodukt som blev opfundet i London for ca. 20 år siden. Når man handler CFD'er skal man være meget målrettet og have sat sig grundigt ind i tingene - det kan gå meget hurtigt op eller ned.

Allerede nu kommer det bedste tips indenfor opstart med online handel og CFD - begynd med en Demo-konto. Der er kun få udbydere, som tilbyder en Demo-konto, herfra kan det kun anbefales at benytte sig af dette tilbud, det kan være meget lærerigt og udbytterigt.

Her lærer man f.eks at et lille beløb, kan gøre en forskel. Investerer man i Forex valuta, råvarer, aktier eller indeks optioner, kan man vælge flere investeringsformer. Dette lærer man bedst ved at bruge "matador-penge" - og ikke dine egne.

Læs også - 10 simple råd for handel med CFDer

En CFD option er et fuldstændigt syntetisk produkt, et såkaldt Derivat.
Det betyder, at man ikke køber og sælger de rigtige aktiver. Derfor kan man eksempelvis ikke udnytte de stemmerettigheder og aktionærfordele, som ellers følger med ejerskabet af en aktie. I stedet handler man en kontrakt på et aktiv og bliver afregnet kontant for differencen mellem købs og salgsprisen på den pågældende kontrakt.Det forgår igennem en af de udbydere som tilbyder handel med CFD.

Der er en høj risiko indenfor CFD handel, som med mange andre investeringer.

Prøv en Demo konto hos en udbyder, det er spændende, og det går hurtigt. Hvis det er CFD handel, man vil - er der utallige af muligheder, da handel med CFD spænder vidt.


Vejledning om CFD'er


Handel med CFD'er udføres professionelt uden gebyrer på de fleste platforme.

CFD mæglere tilbyder mange af de samme ordretyper som de traditionelle mæglere, det gælder instrumenter som traillingstop og shorting, der er beskrevet i et indlæg på denne side. CFD giver adgang til meget højere gearing end traditionel handel, hvilket betyder mindre kapital udlæg for en investor og større potentielle afkast. Dog kan øget gearing også forstørre tab. Højere gearing skal respekteres og er til den erfarne bruger eller de der handler med omtanke og har taget sine forholdsregler med de værktøjer som hører med.

Forskel fra Bank til CFD platform
 

Man ejer ikke selve aktivet når man sætter køb ind på en CFD.

De fleste investorer er vant til typisk at eje en eller flere aktier i et børsnoteret selskab og have en måske bred portefølje. Inden for CFD laver kunden og mægler en kontrakt som svarer til et aktiv i banken på sine køb af aktier, det vil sige at når kursen svinger på sin aktie i banken, bevæger det underliggende aktiv ”kontrakt” i forhold til den egentlige selskabs kurs udvikling. Det væsentlige er så at den pris du betaler hos en CFD platform, kun er forskellen mellem køb og salg ”Spread´s”

Det betyder en betydelig mindre gebyr skrue, især hvis man handler ud over landegrænserne. Der er spændende aktiver i alle lande og det betyder et væld af muligheder inden for denne Trading verden.  Handel med CFD'er giver flere store fordele og populariteten af produktet har været stigende de senere år.

Links: Læs mere om CFD handel hos ScandiTrader