Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

torsdag den 7. november 2013

CFD er Online Day Trading

En tendens til lav inflation så langt øjet rækker, fik i dag ECB til at sænke renten yderligere.

ECB slår igennem og sænker renten til 0,25 procent. Det betyder en rekord lav rente i Europa. Det overrasker de fleste, at halvere den styrende rente til det laveste niveau nogensinde - flere eksperter havde ikke set denne udvikling komme. De fleste eksperter udtaler, det er en frygt for deflation som ligger til grund for denne rentesænkning. Deflation kan forekomme ved lange prisfald, og resultere i flere dårlige nøgletal indenfor beskæftigelsen og dermed ramme produktiviteten negativt. 

Handel Valuta
 

Det har været en spændende dag for investorer inden for day-trading, da tingene blev vendt lidt på hovedet og at Euro'en svækkedes meget kraftigt efter afgørelsen. CFD giver menigmand muligheden for at Day Trade på store finanspolitiske tiltag, som i dag. Derfor har den vågne og snarrådige CFD investor kunne spinde guld i dag - eller desværre måske omvendt.

Havde man forudset dagens begivenheder og kunnet vende markedet til sin egen fordel, ville CFD Day Trading have været godt i dag. CFD tilbyder dig hurtigt køb og salg af dine positioner - derfor er CFD handel bl.a. blevet populært, dine muligheder indenfor CFD er utallige.

Men alt i alt en spændende handelsdag…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar