Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 13. november 2013

CFD kan være handel med enkelte aktier

Handel enkelte aktier som CFD’er i både et stigende og faldende marked. Når man siger enkelte aktier, menes der vel og mærke enkelte aktier i hele verden. Med aktie handel og CFD får du adgang til flere tusinde aktier i hele verden – der kan handles fra Japan over Indien til Silicon Valley på en dag.

Udbuddet tager næsten pusten fra dig, men som investor med forkærlighed for aktierne, har man sine interesseområder indenfor brancher eller virksomheder. Derfor finder man nemt nicher eller grupperinger af aktier, der gør det nemt at trade.

Det forbløffende ved at handle CFD og aktier er hastigheden – det er nemmere og mere enkelt end noget andet indenfor Online Trading. De forskellige ordretyper og værktøjer bevirker, at du altid kan ændre positioner og score gevinster i et skiftende marked. Eksempelvis kan du gå kort via ”shorting” i et faldende marked og derved lukrere på ellers negative tendenser i markedet.

CFD handel er også til helt andre priser end man kender fra mange andre områder af investeringer. Derfor er det muligt at lave mindre positioner og mange flere positioner. Du har ikke de samme omkostninger ved at handle ved CFD. Ved CFD handel kender man ikke kurtage, men den eneste omkostning er det indbyggede ”Spread” mellem bud og udbud, som generelt er meget lave.

Prisen på selve det underliggende aktiv, der handles som CFD – bevæger sig præcis som det underliggende finansielle aktiv. Her er der ingen forskel.

Generelt anses CFD produktet som en kortsigtet handelsstrategi og er en god forlængelse af din portefølje. Du kan sagtens handle med lange tidshorisonter for øje, men de kortsigtede positioner er CFD produktets helt store force.

Dog er CFD trading af høj risiko pga. produktet kompleksitet og risiko, derfor anbefales en demo konto hos eksempelvis Plus500 altid, hvis man er helt nybegynder indenfor CFD handel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar