Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

lørdag den 2. november 2013

ETF Handel giver en god portefølje

ETF’er står for børshandlende investeringsbeviser. En Exchange Traded Funds - ETF er et værktøj til sammenligning med CFD, der bliver mere og mere brugt som investering. Begge varianter handles til realtidskurser via en online handelsplatform. Et grund princip ved at handle ETFér er at kursen ligger ofte, ret tæt op af den indre værdi, som markeds sitiaution afgør.

Spredning er altid vigtigt, når man investerer – derfor er ETF investeringer gode, da de er med til at give bedre balance i den enkelte investeringsportefølje. ETF er kendt for generelt lavere risikoprofil samt lave handelsomkostninger.

De fleste udbydere af CFD og ETF har på deres handels platform over 20 forskellige indeks. Det kan for eksempel være:
  • DOW - The Dow Jones Industrial Average (DJIA)
  • S&P 500
  • OMX 20 - Danmark
Indeks ETF’er er investeringer på grundlag af de fleste store indekser. Gennem et ETF indeks får investorerne eksponering til et stort antal af værdi papir i en enkelt transaktion. Investeringsstrategi er at bruge de instrumenter som er til rådighed inden for CFD.

Tanken som investor indenfor ETF er at give mulighed for at sprede sin portefølje i et hug, som er billigere end f.eks. at købe 5 forskellige aktier gennem banken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar