Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

tirsdag den 31. marts 2015

Handel udenlandske aktier billigt med CFD handel

Køber man aktier uden for landets grænser, oplever man ofte at der pålægges både større og flere gebyrer via Banken, men handler man samme aktie via en CFD mægler - er sagen en ganske anden.

Overvej, derfor ganske nøje hvor og hvordan du vil investere dine penge i det globale marked

Handler man danske aktier via Banken er omkostningerne mindre, da Bankerne oftest er medlem af den københavnske fondsbørs, hvilket ikke er tilfældet med de mange udenlandske børser.

Handler man eksempelvis udenlandske aktier via landets to største banker, Danske Bank og Nordea, vil man opleve at gebyrerne er vidt forskellige alt afhængig af, om du investerer via din netbank, direkte i filialen eller gennem deres investeringsforeninger. Det store spring i gebyr er, når du henvender dig angående et selskab i USA eller Asien eller lignende. Det springer til himmerige, hvad de forlanger i kurtage og lignende omkostninger.


CFD handel gør det hele mere enkelt - her er spreads din eneste omkostning !


Derfor kan CFD handel være et bedre bekendtskab, når man ønsker at give sig i kast med at handle udenlandske aktier. Ofte hører man i Banken at man minimum skal investere for et større beløb for at det kan betale sig, grundet omkostningsniveauet ved handlerne.

Sådan forholder det sig ikke ved CFD handel - opretter man eksempelvis en konto hos AvaTrade, kan du starte med blot $100. De lave omkostninger samt den progressive gearing gør blot $100 til en mulig startkapital for din CFD karriere.

Handel CFDer i hele verden, gør din favorit handelsplatform til din legeplads. Der er så mange optioner at man skal starte et sted. Gøre det man mestre til en start og derefter sprede sin portefølje ud på nye eventyr. Din erfaring tager dig med til næste step og derved lettere at nå næste højdepunkt.

Det indlæg som er blevet skrevet her, ligger til grund for at slå en kæmpe streg under, der er ubegrænset tilgængelige aktier, forex, indeks, råvarer. De ligger lige foran skærmen, til at bruge i hele verden. Det med hele verden skal så også streges under med en stor tyk streg.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar