Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

Råvarer

Med råvareoptioner inden for CFD handel er der muligheder for at handle små mængder uden de store ordre størrelser som med Future handel. Derfor er det et godt alternativ til en investor, som vil sprede sine porteføljer.

Det er en investering, som er mere håndfast for mange investorer. Handel med optioner inden for råvarer er specielt spændende, her investerer man i et fast grund-produkt.
  • Hvordan er Korn-høsten gået
  • Smider de Bomber over Syrien ( olieprisen)
  • Under finanskrisen er der spekuleret meget i Guld.
Der er mange Råstoffer, der kan investeres i, så har man kendskab eller interesse inden for et produkt. Er Råvarer måske et alternativ til en portefølje? Hvis man ikke har handlet Råvarer før, er det utroligt vigtigt at man sætter sig ind i emnet. Derfor er en Demo-Konto værd at anbefale Det er et bredt marked...

For at nævne et eksempel, så er Carlsberg særdeles opmærksomme på hvordan malthøsten går i Rusland.

Invester i Guld uden at eje guldet


Med råvare-investeringer kan man spekulere i markedet for eksempelvis Guld, noget som mange professionelle investorer ofte søger mod i tider, hvor markederne er præget af nervøsitet. Via guld investeringer med CFD'er spekulerer man udelukkende i markedets udvikling, man ejer reelt set ikke guld som et aktiv.

Prisen på guld er et af de områder, hvor man som investor kan hente meget viden gennem nyheder fra medier som Bloomberg, Yahoo eller Reuters - det er et marked med høj fokus fra medierne. Det gælder om at kende de faktorer, der ofte spiller ind på prissætningen - hvordan påvirkes prisen af udbud og efterspørgsel.

Som mange andre aktiver kræver det kendskab, at få succes med at Trade dem - fordelen med råvarer er, at det ofte er mere håndgribelige faktorer, der vil påvirke prissætninger og giver en Trader en fordel  i Råvare verden. Olie er meget påvirkelig, når vi oplever situationer rundt om i verden, hvor der enten er krig eller tilspidsende situationer med optræk til krige.

CFD Handel med råvarer indeholder også gearing


Gearing af dine investeringer er essensen i at trade CFD'ere. Gearingsbegrebet er også en del af det at handle råvarer som guld med CFD handel. Gearing skal som altid behandles med meget omhu og stor respekt - når guldprisen svinger kraftigt kan gearingen både skaffe store gevinster på meget kort tid, men også slå bunden ud af din disponible beholdning.


Er du begynder inden for råvarehandel og CFD, er det en god ide at starte med råvarer som olie og guld, her er det nemt at finde informationer - og nyhedsstrømmen indeholder daglige opdateringer på området.