Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

Indeks

CFD Indekser - handel på hele aktieindeks
 

Når man handler CFD baseret på indeks, spreder du din risiko ud over mange aktier. I Danmark vil man eksempelvis kunne investere på C20-indekset, som er indekset over de 20 mest omsatte aktier på Københavns Fondsbørs. Indekset revideres 2 gange årligt, derved er der løbende udskiftninger i de virksomheder, der er repræsenteret i præstigefyldte indeks.
 
Det toneangivende danske indeks dækker over de mest omsatte danske aktier, men der også andre typer indeks rundt omkring i verden, der er langt mere branche specifikke. Kigger man til USA har man et teknologi indeks - Nasdaq Composite, her finder du børsnoterede virksomheder indenfor teknologi.  
 
Andre indeks er skruet sammen på andre måder og ud fra andre forudsætninger, derfor kan man investere ud fra samme strategi eller viden på de enkelte indeks. Du skal kende baggrunden for det enkelte indeks sammensætning - før at du kaster dig ud i handel med CFD indeks.
 
Indeks CFD'er hvor man handler hele aktieindeks giver en lang rækker fordele:
  • Det er muligt at gå kort - gevinst på et faldende marked
  • Lave omkostninger, du skal ikke handle mange aktier - men blot et indeks
  • Lav kapitalbinding
  • Lavere risiko - enkelte aktiers nedtur, behøver ikke påvirke din investering
Der er forskel på de enkelte online platformes tilbud af aktieindeks, spreads samt mulighed for gearing af investeringen. Find en udbyder, der dækker de indeks du kender i for vejen - da viden omkring de enkelte indeks er nøglen til succes.

Lær at forstå, hvad der påvirker udvikling for de enkelte indeks - så er du godt på vej.

Indeks er vejen frem i Online Trading


Det bliver mere og mere populært at handle Indeks på den globale bane. Der har faktisk været skrevet nogle gode artikler i Børsen på det sidste om CFD'er, man skal altid læse nyhederne, ikke mindst om det at handle på Indeks.

Det er en komplet løsning for mange, da man laver en stor portefølje med det samme, og man har mange muligheder for at jonglere bredt i denne verden inden for CFD. Man har mulighed for at handle oversøiske Indeks og selvfølgeligt også i Asien. C20 cap kender vi jo - og er et yndet mål. Nas 100 i USA som består af teknologi aktier er det fortrukne for de fleste Trader.

CFD byder på et væld af Indekser verden rundt alt efter hvilken platform der benyttes, og man har mulighed for at lave et af de højeste gearinger der findes, 1 til 200. Det er med erfaring og dygtighed dette skal føres ud i livet, ellers sæt Gearing ned på din Handels Platform. Brug Indeks til dit Trading område med din sunde fornuft og egentlig Trade ud fra din viden angående hvad for nogle selskaber der er i det Indeks man sætter sin kapital ind i.

Det er klart anbefalingsværdigt, at man som nystartet CFD Trader følger nogle Indeks til punkt og prikke inden man sætter en kapital ind, brug nu de Demo Konto som findes, rundt omkring og lær at man kan komme langt på viden fra nyheds oplysninger fra de medier man har sin tillid til.