Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

Aktier

Når man vælger CFD inden for aktier, kan man hos flere udbydere handle et stort og bredt udvalg af internationale aktier. Der er et væld af muligheder og man kan handle fra den meget tidlig morgen og til langt ud på aftenen. Man kan starte i Asien og slutte i USA.

En CFD er en aftale at man som investor, tjener differencen mellem den kurs man køber og sælger til. Hvis der er turbulens på aktiemarkedet kan tingene meget hurtigt gå op eller ned. Derfor er der mange tekniske ting man skal sætte sig ind i. Med CFD kan man som investor, således tjene penge (eller tabe) på aktie-opturen og aktie-nedturen.

Når man vælger CFD trading, så er CFD en fordel som kort-sigtet investor til at spekulere i stigninger og fald. Ikke langsigtet investeringer, uden man følger markedet 24/7. Det vil sige ikke beholde natten over hvis man er det mindste itvivl om dagen imorgen...

Det er vigtigt at benytte en udbyder, man har tillid til og hvis man er nystartet indenfor CFD er det en god ide af vælge en udbyder der tilbyder en Demo-Konto.


Hvilke Aktier skal man vælge


Mulighederne er mange, og det er nemt at handle aktier via CFD i de fleste lande. CFD giver dig adgang til at finde den rigtige platform som passer ind i dit handelsmønster og som understøtter dig bedst i dine investeringsbeslutninger. Alle investorer bruger ikke samme teknik, og ikke alle er enige om hvordan man skal takle sine aktie køb, derfor er det vigtigt for den enkelte person, at man bruger sin erfaring og viden på hver eneste handel man udfører.

Når man som CFD Trader køber sit aktieaktiv har de fleste sat sig ind i Regnskaber og mulige ordre eller nyheder for den gældende virksomhed, det er absolut lige så vigtigt som den normale handel fra sin netbank eller lignende.

Aktier Globalt


Mange har betalt store gebyr i deres Bank. CFD kommer også til sin ret, når man taler og regner i gebyr og omkostninger ved et aktiekøb, det kan eksempelvis være Nokia i Finland eller en af de andre spændende virksomheder der ligger et sted ude i verden. Konklusionen er, at det koster det samme at handle Nokia som det koster at handle Novo Nordisk i Danmark, når man handler CFD.

Det betyder på sin handelsplatform at valgmulighederne ligger lige til, for at gøre sin indtræden på den globale aktiescene,  her køber man aktierne nemt og frit uden barriere.

Handel Uafhængigt


Man kan på nogle platforme følge andre handlende inden for aktier. Der er flere udbydere der tilbyder at kopiere andres Handler inden for CFD, det kaldes som regel social Trading og med adgang til at gennemse de handler den Trader har fortaget sig i tidligere handler. Man kan så vælge på platformen at invester penge på et beløb og køre de samme handler, så får man den samme afkast procent afregnet af det beløb man har skudt ind.

Denne investeringsform vinder stærkt frem rundt omkring og er nok brugt mere og mere af dem som ikke har tid og erfaring nok. For dem som har tiden og vil handle uafhængigt af andre, kan det jo ende med at blive en livsstil og en stor hobby at finde sine egne valgmuligheder og de fleste har jo deres ynglings aktier, som der er blevet fulgt i tykt og tyndt i en lang periode. Det er også lærerigt at følge de begivenheder der forgår rundt omkring i verden og har til tider indflydelse på hvordan kurserne bevæger sig.