Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

Plus500

Anmeldelse af Plus500

Plus500 er en platform for handel med CFD'er.
Husk, at CFD'er er et gearet produkt og kan resultere i tab af hele din første indbetaling. Plus 500 opfylder alle standarder og lovgivningsmæssige krav samt regulativer. Har værktøjer til risikostyring, derfor er der muligheder for profit på alle former på CFD Handel. Der skal bare handles rigtigt, som er op til hver enkelt bruger, der skal omsætte sin viden til guld.

Plus 500 tilbyder både en online handelsplatform via deres Web Trader, samt en download version til Windows, der ligger stationært på din PC. Begge moduler tilbyder en total service indenfor handel med CFD.

Siden findes på dansk, hvilket er en stor fordel fremfor andre online Trading platforme. Plus 500 er tilgængelig i 50 markeder og 31 forskellige sprog. Som Plus 500 bruger kan man handle CFD'er med over 2000 finansielle aktiver ( aktier, råvarer, Forex valuta og ETFèr ) på tværs over forskellige markeder verden over.
  • Nemt overskueligt og enkelt sat op
  • Lave Spreads mellem købs og salgspris.
  • Der er mange tekniske værktøjer ( som er vigtigt indenfor handel med CFD ) 
  • Ingen provision
De lave spreads giver muligheder for fleksible og hyppige positions ændringer. Der er et stort udbud af markedsindekser, så der muligheder for handel i rigtige mange lande. Det er en fordel for dem som har mange timer til rådighed i døgnet, man kan altid slå til når man ser en chance i markedet. Plus 500 kører nemt online, og at der kan handles hurtigt og nemt uden problemer.

Det er vigtigt  at have tillid til en udbyder, det er ikke for sjov at man handler for sine sparepenge. Derfor er en Demo-Konto hos Plus500 ikke tidsbegrænset, du kan tage dig god tid til at sætte dig ind i deres produkt.

CFD handel er for erfarne tradere, der kender vilkårene når man handler finansielle aktiver. Med de mange muligheder Plus500 giver dig, er der muligheder for både den private og professionelle trader. Det kan gå meget hurtigt med specielt de gearede produkter - derfor anbefales det kun for de, der har erfaringer med handel af aktiver.

Plus500 er autoriseret og reguleret af velanset finansiel myndighed Financial Conduct Authority i Storbritanien - FSA.

Plus500 er noteret på London Stock Exchange

 

http://www.plus500.com/da/?id=73606&pl=2