Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

torsdag den 22. maj 2014

Nyt fra eToro - Den Sociale Trading Platform

Investerer du online, og har du fundet opskriften på Social Trading – er eToro en af de mest innovative platforme i markedet. eToro har været med på Social Trading fra begyndelsen, og er med til at sætte standarderne for Social Trading begrebet. Det betyder handel med de proff handlende investor.

Social Trading er nu Mobil hos eToro


eToro har lige lanceret en ny Trading App, der både kan downloades som IOS samt Android. Derved kan du altid Trade, når du er på farten, du misser ikke eventuelle muligheder markedet byder på.  App’en tilbyder dig mulighed for:

• At håndtere din portefølje
• At modtage Trading signaler
• At trade aktiver på farten

Din Social Trading følger med dig, hvorhen du går – hvis du anvender den mobile løsning fra eToro. Det giver dig mulighed for at følge både dine favorit markeder samt investorer hele tiden. Trading App’en er live trading som alt andet hos eToro – og den er ganske gratis at downloade til din smartphone.

eToro har fundet over 50 nye aktier til dig


eToro udvider hele tiden deres aktiver i bredden, lige nu er det kommet en opdatering med over 50 nye aktier,  som man kan Trade via deres online Trading platform. Blandt de nye kan der nævnes Coca Cola, Nike og Disney.

Det unikke ved eTore er ikke kun deres Trading Platform og de muligheder det giver, men det er derimod det Social Trading Network, hvor du har et hav af muligheder for at connecte dig med en masse dygtige investorer og lære af dem, samt kopiere deres handler.

eToro er CFD handel og meget mere – her får du chancen for at udvikle dit trading talent sammen med andre i dit netværk på eToro. Vil du være med på den sociale trading bølge er eToro en af de førende i markedet.

Læs mere om eToro her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar