Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

fredag den 16. maj 2014

Demo Konto CFD Trading

Det kan være meget lærerigt at have benyttet en demo konto.

Man starter med at finde den rigtige Handelsplatform inden for CFD, der findes flere professionelle udbydere og for de fleste fungere det bedst hvis platformen er tekstet på Dansk, som mange mæglere har gjort en dyd ud af. Når den søgning er udført kan man gå i gang med at installere sin demo konto, det kan gøres på flere måder og man vælger at gøre det der føles bedst for en, på sin online pc tablet eller lignende. Der står som regel udførligt hvordan demo konto skal tages ned online på platformen.

Første ibrugtagning af Demo – konto


Nu starter man på skolebænken og lærer sin CFD demo konto at kende.

Nu er det op til hver enkelt, hvordan man ligger fra land, nogle vil starte med at lave et Aktie køb hvis det er den form for investeringer man har lavet tidligere og overføre det til CFD Handel. Hurtigt finder man ud af at ens handel falder til en start, fordi den eneste omkostning man har inden for CFDér er forskellen mellem køb og salg det som man i daglig tale kalder Spread. Nu følger man sin Aktiekøb nøje, det kan være Vestas man havde en formodning om der vil stige, hvis man har ramt rigtigt kan man prøve at tage sin gevinst.

Er man en af dem som har fulgt Vestas nøje ved man at den kan lave store udsving i prisen på en handelsdag og man kan derfor vælge at når man er inde med en stigning på Vestas at trykke på knappen sælg i samme handel fordi nu tror man at Aktien falder og man går nu short i Aktien eller det man kalder kort. Nu opdager man hurtigt hvor stærkt tingene går i denne CFD Verden som er et kapitel for sig. Der er produkter for alle´s smag det kan være Indeks som er let at handle verden over, Råvarer som er et aktiv, som mange kan forholde sig til i sin dagligdag. Forex hvor man kan finde sit yndlings valutakryds og selvfølgeligt er der aktier i et væld verden over, der er aktiver nok på alle hylder, så kedeligt kan det aldrig blive og der er altid nye aktiver at sætte sig grundigt ind i.

Værktøjer – Instrumenter


På en demo konto skal man også bruge tiden på de vigtige værktøjer.

Tid til rådighed skal der til for at få den relevante viden om et værktøj som hedder Stop – Loss ”Trailling stop” Det er yderst vigtigt at få afprøvet det på sin demo konto og man oplever hvor stor gavn det kan gøre for en, hvis man er ude i en forkert beslutning. Et andet stort emne som skal læses igennem er Gearing, da CFDér er et gearet produkt, derfor bliver man også overrasket over hvor stærkt tingene går når man har sat en handel i gang. Gearing skal prøves og gennem testes, man kan sætte sin gearing lavere på sine handler alt efter smag og mave fornemmelse eller hvor stor risiko man vil tage.

Shorting er også vigtigt at få læst op på, der var en analytiker forleden som udtalte sig at hvis du ikke kan forklare din egen mor hvad shorting betyder, skal du ikke begynde at bruge det endnu. Det er vigtigt at få læst op på disse ting og alle begreber skal kendes ned i mindste detalje og man forstår at bruge dem til UG. Dine handler ud i fremtiden kan spille en stor rolle efter hvor lang tid man har investeret i at bruge en demo konto. Det rigtige valg afhænger af dine særlige kundskaber og relevante viden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar