Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

mandag den 12. maj 2014

Guld handles online via sin CFD konto

Online Trading gør livet lettere kræver ingen lagerplads eller bankboks til fysisk Guld.

Guld har en lang historie bag sig og har været brugt som betalingsmiddel i en menneskealder, det er nu aktuelt til at få et nyt kapitel ovre i den digitale verden. Denne type af Råvarer er brugt af mange Trader, der vil køre en af de lidt mere stille og rolige handler ved siden af deres andre muligheder inden for CFD'er, her er der ikke de store udsving imellem køb og salg på deres Spread ved Guld. Det skal da lige være de tidspunkter, hvor der for alvor kører et spil i verdensøkonomien, der skal få en Trader til at komme tilbage til den sikre havn, med en pæn stigning på Guldprisen eller modsat vende det om til at gå ind i shorting og gå kort i denne handel.

Guld med Gearing


Guld er ligesom de andre CFD produkter gearing´s Trading. Da Gearing fylder meget inden for CFD'er, kan guld være aktivet for en begynder. En brugervenlig begynder-case, da udsvingene er til at forudse i de fleste tilfælde - den reagerer som udgangspunkt langsommere end de fleste andre aktiver på markedet.
 
Plus500

Her kan man nå at følge med i nyhedsstrømme, og nå at regere på at skifte sin position inden udsvingene for alvor går løs. Der er så ingen garanti for noget, men i forhold til et aktie køb eller short, har man lidt mere tid til at fortage sin beslutning.

Guld med CFD - skal helst betyde kontanter på kontoen


CFD og Guld handler ikke om tal på karat og fysisk værdi. De fleste handelsplatforme inden for CFD kører produktet Råvarer, og der finder man let vejen hen på feltet Guld. Det er en fordel at bruge det man kan få fat i på sin konto hos en CFD udbyder, der ”hentydes” til at få installeret det software som er tilgængeligt på sin pc ikke mindst telefon eller tablet, så man er klar til at Trade selv nede mellem rækkerne i supermarkedet eller på stranden eller hvor man befinder sig.

Det er så vigtigt at man altid holder et vågnet øje til sin position, der er åben på kontoen og bruger de værktøjer der er til sin rådighed, det gælder især Stop-Loss ”Tralling Stop” det er bare et vigtigt værktøj i CFD verden, og det kan ikke siges tit nok og er især vigtig hvis man er på farten.

Guld er det gyldne metal og skal helst forvaltes til gyldne minder

  - CFD'er skal Trades med respekt og omtanke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar