Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

lørdag den 11. januar 2014

CFD - hvad skal man vælge som Trader

Der er mange muligheder inden for denne Trading verden – CFD handel.

Følger du aktier, har du sikkert bemærket at de første handelsdage i 2014 har været ekstra positive, og de forskellige indeks rundt på kloden har været stærkt stigende. I Danmark viser Novo Nordisk sig forsat som en klippe efter et aktiesplit, og Vestas som har meldt sig ind i kampen med en opjustering, hvilket har bevirket at aktien har bølget lidt frem og tilbage.

Vestas er en af de aktier man har kunnet lave penge på, og det vel og mærke begge veje som sædvanligt. Tager man Vestas som et eksempel i forbindelse med CFD handel, skal man være på dupperne og sidde foran skærmen det meste af tiden, og tage sin gevinst når den byder sig. Med Vestas kan du med fordel ændre din handels strategi til det modsatte og ”Gå Short”, der ligger typisk en gevinst begge veje på de mere følsomme aktier.

Find investeringerne, hvor de byder sig

Forexvaluta, råvarer eller en af de andre produkter – med CFD’er dækker man hele det spektre.

Med CFD handel kan du vælge et overvældende antal finansielle aktiver i hele verden, derved har du også muligheden for at finde investeringer hele tiden. Det kræver en grad af viden og en lyst til at følge bestemte områder, og har man overskud og tid, kan man spille på flere heste med fordel. Der er altid et alternativ, og nogle der er afhængige af et specielt produkt måske en råvare. Kan du bruge din viden der, og handle ud fra det synspunkt, har du en god indgangsvinkel til en handel.

Reager i et stigende eller faldene marked


Der findes altid muligheder inden for CFD, lige meget om det går godt eller skidt rundt omkring.

Brug altid din sunde fornuft inden pengene kastes ind, bruger man en stor gearing på sin handelsplatform har det en betydelig risiko, men det virker jo også modsat opad. Forstå hvordan de forskellige sektorer reagerer, og kapituler hvis den investering du er ude i, ikke er den rigtige. CFD handel er også, at stoppe i tide, når man ikke rammer trenden rigtigt.

Der er nogle store virksomheder, der har en stærk global tilstedeværelse, dem kunne man eventuelt starte med som nybegynder inden for CFD og følge. Kig på de små udsving fra en start, og opbyg derefter din viden med en forsat analyse. Og med den sikre havn som guldprisen, kan man lære gamet uden for meget risiko, men selv her - kræver det stor viden at lykkes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar