Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

mandag den 20. januar 2014

Hvad er Bitcoin

Bitcoin er en digital valuta, der er placeret decentralt - ingen regeringer eller organisationer kan bestemme over Bitcoins. Bitcoins værdien og prisen bestemmes af udbud og efterspørgsel på de børser, hvor den handles. Bitcoins er både et betalingsmiddel som andre valutaer, dog modtages Bitcoin langt færre steder en de valutaer , vi kender i markedet i dag, samt den kan anvendes som opbevarelse og investering.

Prisen på 1 Bitcoin ligger i skrivende stund på over 5.200,- DKK – og man mener at der er ca. 12 millioner Bitcoins i omløb over hele verden.

Plus500

Bitcoins startede med værdien af blot småpenge i april 2010, men må sige at grafen og værdien er lidt anderledes i dag. Folk som havde beholdt deres Bitcoins fra begyndelsen, har nok ikke de store kvaler med deres pensionsordninger eller spekulationer om alderdom.

Bitcoins er en peer-to-peer-valuta og Bitcoins, og den er stumper af en kode som er krypteret for at sikre, at hver Bitcoin er unik og kun ejes af en person ad gangen.

Hvordan handles Bitcoins inden for CFD handel


Nu kan man handle Bitcoin inden for CFD handel, ligesom du handler aktier, indeks, forex valuta. Det kræver stor viden og et grundigt kendskab til hvordan Bitcoin fungerer på den handelsplatform du vælger. De forskellige har valgt varierede tilgange til produktet.

Derfor er det en forudsætning at sætte sig ind i trading regler og funktioner, bruge de værktøjer som er tilgængeligt og få mest ud af sin ordre.  Hos eToro handles Bitcoins som et aktiv under kategorien aktier, mens man hos Plus500 handler den som BTCUSD.

Historien bag Bitcoins


Den digitale valuta er skabt i 2009 af Satoshi Nakamoto, han forlod projektet i slutningen af 2010, hvilket efterlader en stadig undren i de kredse og hvad var motivationen bag oprettelsen af den digitale mønt.

Der er ingen traditionelle banker i det digitale system, alle pengetransaktioner forgår mellem 2 parter og det kommer i handel med udveksling af typisk en digital signatur. Flere valuta eksperter udtaler at der ingen garantier er for værdien i fremtiden, da Bitcoin´s ikke er bakket op af en hård aktiv.

Det danske Finanstilsyn samt andre store aktører på de fiansielle markeder i verden har advaret mod brug og handel med Bitcoins. Der kan dog ikke agumenteres imod, at der findes en del mennesker rundt på kloden - som ikke kan sidde ned pga. deres digitale tegnebog.

En grundlæggende forudsætning, der understøtter at Bitcoin holder sin værdi, siger flere eksperter at det har stor betydning at Bitcoin ikke er udstedt af regeringen, og derfor sker der ingen manipulation som nogle gange forekommer rundt på kloden inden for valuta.

1 kommentar:

  1. De kære Bitcoin´s. Man kan læse rundt omkring at Danmark ikke betrægter Bitcoin som en valuta, så man er ikke skatte pligtig af en Evt. fortjenste. I Norge er man gået i den anden grøft.
    Spændende at følge fremover, med den vilde stigning Bitcoin havde for tid tilbage...

    SvarSlet