Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

torsdag den 16. januar 2014

Invester ud fra din viden med CFD

CFD handel er i høj grad investeringer ud fra viden om markedet, en viden der gerne har en kortsigtet indvirkning på kurserne. Investeringsformen inden for CFD’er er meget bred, er du til aktier, indeks, råvarer ETF’ere eller Forex valuta handler? De færreste dækker et så vidt spektre af finansielle aktiviteter, derfor gælder det først og fremmest om, at udnytte de områder hvor man er stærkest, men også udbygge sin viden på andre områder – så man på sigt kan udnytte mere af denne investerings-pallet.

Det er så vigtigt at man ved noget om de aktiver, man sætter sit køb eller salg på. De små fejl disponeringer kan have stor betydning, når man opbygger sin portefølje - skal man vente lidt eller er det nu bussen kører? CFD handel er noget man lærer med tiden, der er så meget energi i dette – derfor kan man nemt blive grebet af stemningen.


Tidshorisonten er vigtig


En af de faldgrupper man skal undgå, er at undervurdere hvor stærkt tingene går på de finansielle markeder, det er ikke nogen skam at tage sin gevinst før tid. Derefter skal fokus være den næste gunstige CFD handel. Som aktie interesseret kommer der hele tiden finansnyheder med fokus på markederne, og her kommer der dagligt nyheder, der kan være til din fordel.

CFD handel er kortsigtede investeringer, der foregår i overhalingsbanen – derfor gælder det om at have is i maven og holde hovedet klart, når man har positioner i gang. De vigtige nyheder som florere verden rundt, kan man altid overføre til handel med CFD, og bruge det aktivt i købs eller salgs øjeblikket. Tidshorisonten er alfa og omega, du er ofte tvunget til at følge skærmen konstant og tage den beslutning, der giver penge på din konto.


Porteføljestrategi og CFD handel


Man har altid sagt det er klogt at spille på flere heste, men det op til hver enkelt selv at afgøre. Har man et konkret område man er godt hjemme i, så er det bare ud over stepperne. For den erfarne CFD handlende kan man hele tiden lave en sammenblanding af forskellige ting og tage gevinster til højre eller venstre.

Som dansker har man en tendens til at kigge på nærmarkederne, men i en globalverden er det ofte de samme forhold, der påvirker eksempelvis aktier – om der danske eller amerikanske. Med CFD handel har du tilgang til aktiver i hele verden, du behøver ikke kun kigge på det danske C20 indeks hele tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar