Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 1. oktober 2014

Forstå Online Trading Med Gearing Eller Margin

CFD er en handelsform, der involverer gearing af dine handler - heri ligger det gale samt geniale ved CFD’er.

Gearing, eller margin handel som CFD’er også kaldes, er en måde til udnytte dine investerede positioners størrelser - mindre midler bliver større med gearingen. Med margin skal man forstå dette som det reserverede beløb på handels kontoen, der skal dække dine handlers eventuelle tab på åbne positioner.

Hvad er gearing inden for CFD handel?


Gearing er et af de vigtigste begreber at kende til, når man handler CFD’er online via trading-platforme på nettet. Gearing gør det muligt at lave selv store gevinster samt store tab, når markederne ikke har sine største udsving. Eksempelvis kan du geare dine positioner med op til 1:200 gange gearing, men husk at det gælder begge veje.

Heri ligger det gale ved CFD handel, man har en stor risikoprofil på sin position, når man kan geare med så store faktor, som det reelt er muligt. Desuden har nogle platforme moduler, der gør det muligt at tabe større beløb end man har på sin konto, om markedet virkeligt vender mod forventning. Omvendt er det geniale fleksibiliteten med små mængder kapital, der kan afspejle handler med større volumen end tilfældet med store gevinster tilfølje.

Hvad gør man som CFD Trader?


Du skal først og fremmest lære at mestre dette ansvar, som denne handelsform kommer med i form af gearingen. Enten gøres det via længerevarende demo trading hos en udbyder der tilbyder dette - det kan være en platform som eksempelvis Plus500. Eller du lærer at bruge de værktøjer, der er sat i verden til at modvirke større tab end din kontos kapital indeholder - Stop Loss.

Med stop loss værktøjet har du muligheden for at sætte en nedre tabsværdi for dine positioner, hvilket lukker handlen automatisk om aktivet faldet er et givent individuelt defineret niveau. Derved kan du selv styre dit eventuelle tab, hvilket man altid bør gøre med et handelsprodukt som CFD, også selvom du føler dig sikker.

ETX Capital tilbyder også noget andet - her kan man starte i det små med en kontovariant, der ikke tillader et tab større end dit indestående - når man er blevet mere sikker i sine handler, kan man opgradere til andre kontovarianter med større risikoprofil.

Det er en velkendt faktor, når man investerer samt handler finansielle aktiver, at det kan gå galt - det er muligt at tabe sin kapital. Derfor er noget af det vigtigste som handlende, at kende til metoder hvorpå man mindsker sine risici ved at handle. Lær håndværket via demo kontoen, og opret ikke større konto end du har råd til.

Gearing er en størrelse, der kræver erfaring - derfor kan det ikke anbefales at starte med høje gearinger - hold derfor på en gearing under 1:20 til at starte med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar