Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

tirsdag den 16. september 2014

Handel CFD med Alibaba IPO hos Plus500

Børsnoteringen af den kinesiske e-handelsvirksomhed Alibaba er omgivet af en enorm interesse, og aktiesalget rykker helt tæt på rekorden for alle tiders største børsnotering. Børsintroduktion af Alibaba IPO sker d. 19. september på ”NYSE”. Der er rigtig mange tunge investorer, som har set frem til denne dag. De har købt stort ind i 2012 i præference aktier i det kommende nye selskab.

De står til at kunne hente et stort overskud af deres investering. Prisen på deres lager af aktier tyder på en værdi, man kan gange med 3 og samlet siges det, at det i alt er 25 milliarder dollars, som de store spillere kan forvente.

Præference aktier udgør en del af de tiltag som Alibaba brugte til at købe næsten halvdelen af Yahoo. De brugte de indkøbte aktier til at stadsfæste deres nye mål om magt på den førende scene. De udtalte, at der ville komme en børsmelding inden 2015, den er så på denne fredag i denne uge, derved 2014 er i spil til en af de globale nyheder.

Spændende som altid, når man kan forudse noget inden for CFD


Der er mange penge på spil, kan Alibaba efter forudsætninger gøre lidt grin med Facebook. Kan de stærke fonde og de andre investorer komme med en børsnotering, der trækker i plus. Eller skal man straks gå i shorting med sine CFD’er. Svaret vil komme tydeligt på fredag, men hvem kan svare med klart hoved tilsammen med lidt is i maven?

Skal det være din nye guld-aktie, så følg selskabet og dagen på fredag tæt - læs op på alt der kan gøre din fornemmelse klar til nye udfordringer.

Plus500 tilbyder handel med Alibaba


Der er én platform, som altid er først på at byde nye aktier velkomne. CFD handel er altid åben for nye attraktive muligheder, se dem før din nabo og pral med dem over hækken. Der skal ikke herske nogen tvivl om man skal være oppe i gear med CFD’er. Du skal være herre i dit eget hus og have modet til at løfte taget til en 1. Sal og skrive CFD handel på gavlen.

Plus500 er klar på deres platform fra første dag, Alibaba vil være i CFD handel fra den 19. September hos Plus 500 i London. Her kan du Trade både fra Android, IOS platforme samt andre web browsere, du kan være klar til straks at gå i gang, med dette nye produkt inden for derivater.

Læs hele tiden op på de nye tiltag på din CFD platform


Der kommer hele tiden nye værktøjer som er nyttig at have med i sine overvejelser. Garanteret stop ”Stop Loss” er et af de instrumenter som Plus 500 fremhæver. Læs ned i detaljer om dette og gør brug af det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar