Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 3. september 2014

CFD handel - ærligt talt!

Har du set alle de aktiver, du kan handle via en online CFD Handelsplatform?

Området dækker alle typer med interesse for finansielle investeringer, om man er privat investor eller professionel – så kan CFD handel et eller andet. Den mere snobbede elite i finansverdenen kalder dette for finansiel betting frem for investering – og det er ved at få sin egen betegnelse på engelsk – Online Trading.

Området omtales i flere medier som CFD Handel, og ikke CFD investering – derved ser Trading-ordet ud til at have fundet indpas i det danske. Der kan handles over hele den globale verden inden for de aktiver CFD fører med sig, og vil man have det fulde ud af CFD’er skal man Trade world wide. De muligheder skal granskes ganske nøje, og skal med streg under undersøges til perfektion.

CFDs globale vinkel giver dig en hel verden at spille i, grib bolden på udebane og lav gevinster på eksempelvis indeks i USA eller aktier på Hong Kong børsen. Det er lige så sjovt, om end ikke mere udfordrende end andre spil, at finde ud af om et børsnoteret selskab mister momentum i aktiekursen eller stiger. Modsat om man har ramt rigtig i en fodbold kamp mellem Brøndby og FCK. Forskellen mellem om man skulle sætte sine penge på fodbold eller CFD er måske ikke så stor – men banen der spilles på er meget forskelligt.

Udfordringen ligger i at følge det aktiv tæt, der skal være ens indtægtskilde via Trading på CFD’er. Kun ved at have fingeren på pulsen kan man lykkes med denne meget kortsigtede form for Trading. Lykkes det, så kan man sidde med armene oppe inden sengetid og juble, som hvis Brøndby vandt i overtiden.

CFD handelsplatformen ligger lige rundt om hjørnet på nettet


Mange vil gerne have en dansk platform, da det giver mere tryghed.

Platformene findes på vores eget sprog flere steder, selvom den har licens i London eller et eller andet sted i Europa, gør de fleste udbydere en stor indsats for at give brugerne ”trygge rammer ”, så man føler sig hjemme. Derved kan man gøre sig umage med sine handler på sin favorit platform uden at famle med sproget. Det er så klart en fordel for begge parter at tingene er lige til, og at det er nemt at begynde med at handle CFD’er. Det gør at man i sin iver når tingene går stærkt, ikke skal bruge tid oppe i sit hoved med oversættelser fra blandt andet engelsk eller lignende. Tingene inden for denne trading verden, kan til tider nemlig gå ret heftig for sig, og den nye trend med en kold spand isvand kan være på sin plads, ikke mindst for den som lige har opdaget det herlige ved CFD produktet.

Husk hvilket indskud du ligger inde med


Det er vigtigt at lige som man spiller på en fodbold kamp, så kan pengene også tabes på en CFD Platform, men du har alle muligheder for at sætte dig ind i tingene. Det kan være via Børsen eller andre medier, det fungere ligesom hvis du læser om en stjerne spiller som bliver skadet til næste kamp. Der slår man også til og siger modstanderen er svækket, ved CFD’er handler det om short eller køb, når mulighederne byder sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar