Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

fredag den 29. august 2014

Aktier - Short i Vestas med CFD Handel

Der er nogle aktiver, hvor man altid skal holde hovedet ekstra koldt efter og før regnskab. Det er så vendt lidt på hovedet den sætning, men passer lige til glaskuglen.

Vestas opjusterer forventningerne

Det er en ganske flot omsætning på 10 milliarder i cass i kvartalet og en pæn stor ordre tilgang. Årsagen er lige nøjagtig den store ordre størrelse på 1932 megawatt, der havde en cirka værdi på 12,5 milliarder kroner. Det er så i 2 kvartal at det ikke blev bifaldet af investorer og analytiker, da kursen om morgenen lå i en stigning på 5 procent. Der gik en time og kursen var hurtig i minus, ganske som forudset af den kære folke aktie.


Havde man luret den inden for handel med CFD aktier, at de andre var gået i kort mellem 10 og 11 om formiddagen, og dermed tog en optur over den faldende kurs - havde man ramt sin handel spot on. Det er altid sørgeligt når et børsnoteret selskab går i minus ”Det er dog spillets regler”. Der kan tjenes penge begge veje, og den menige mand skal være snu og sætte sin kapital der, hvor de største gevinster gemmer sig.

Det var et solid kvartal, som viste at det er lidt varm luft lige pt. En Stigning fra kurs 25 til 300 Giver en udfordring på et tidspunkt, træerne vokser ikke ind i himlen. ”Jow Jow ” hvis man går kort ”shorting”. Alle muligheder er åbne og tilgængelige ved CFD Investering og de skal bare bruges de muligheder.

Vestas overrasker med et godt resultat

Hvor mange Vestas aktionære blev ikke overrasket et par timer senere.

Der er ingen gyldne regler inden for Trading og som skribent kan man altid være bagklog - især når det er et par dage siden, den her lå ganske simpelt lige til højre benet og skulle bare bogføres short på platformen. Alting er ikke så simpelt og til tider skal der ledes efter de rigtige aktiver.

Det er så dejligt når verden ændrer sig på kort tid når man er Trader, du kan bruge råvarer som en mulighed kontra aktier eller tage det hele Indeks et eller andet sted i verden, og gøre det til din egen på en måde. Det sker efter et stykke tid at man bare føler, det her aktiv ejer jeg og det kan ikke røre mig på godt eller ondt, for jeg rammer lige så snart de grønne pille viser sig eller når de røde er på spil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar