Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 30. juli 2014

10 simple råd for handel med CFDer

Er du ny inden for handel med CFD kontrakter, eller har du ikke den store succes med at trade CFDer, så er her 10 simple grundlæggende regler, man kan følge. CFD handel kræver meget af dig, som udgangspunkt kan du optimere din indsats ved at følge de 10 nedenstående råd for dine handler.

1. Hav en plan klar

Handel altid på baggrund af en god gennemarbejdet plan, der er et par vigtige spørgsmål, som du altid bør afdække inden du handler CFD’er

• Hvorfor skal jeg Trade netop dette aktiv?
• Hvordan er min risikoprofil for handlen?
• Hvornår vil jeg begynde at tage en gevinst hjem?

Det er 3 spørgsmål, der skal indarbejdes i grundlaget for alle dine handler.

2. Hold dig altid til din plan

Har du en plan for din indgangen til aktivet, din riskmanagement samt hvornår man tager sin gevinst – så gælder det om at holde sig til den plan, for mange bliver for grådige og holder sine positioner for længe. Ved at holde sig til sin game-plan skal man ikke tage hårde beslutninger imens markedet flytter sig, de beslutninger er taget allerede.

3. Kend din risiko

Udgangspunktet for din kapital er, at du kan tåle at tabe den. Derudover gælder det om at have en riskmangagement opsætning for netop denne kapital. CFD handel giver muligheder for at træde ud af handler automatisk, der ikke er profitable. Via stop loss kan man sætte en nedre grænse for det tab, man kan tåle for den pågældende investering.

4. Tag gevinster hjem

Mange nybegyndere tager deres gevinster for sent eller når aldrig at tage dem. Når man følger et opadgående marked får man hurtigt en fornemmelse af at ALDRIG kan vende, men det gør det ALTID. Det skal man lære, TAG dine gevinster i tide – tab aldrig en vindende handel på gulvet. Markedet er der også i morgen – så der ligger altid nye gevinster at finde.

5. Stil gerne spørgsmål til din platform

Der findes ingen dumme spørgsmål, når det er dine hårdt tjente penge som er på højkant. Lær platformen godt at kende, og tag fat i supporten om du har spørgsmål. Det er vigtigt med en god kommunikation mellem dig og din platform. Sug så meget viden til dig, som du overhovedet kan.

6. Tålmodighed er en dyd

Forhast aldrig dine handler eller beslutninger. Research er vigtigt, det gælder om at gøre sit hjemmearbejde. Handel altid på baggrund at viden – tag ikke unødige chancer. Handel ikke med dine følelser, men med hovedet.

7. Lær hvornår du skal handle

Alle de forskellige markeder har sine egne udsving. CFD handel dækker over alt fra aktier, indeks, valuta til råvarer. Når noget går op, vil andet falde – de naturlige udsving i markedet er gode at kende. Sæt dig grundigt ind i alle aspekter af CFD handel, så du kan spotte de bedste Trades hele tiden.

8. Tag ansvar for dine midler

Din platform tjener penge på dine handler – og vil gerne have at du er aktiv. Lad dig ikke friste af nyhedsmails eller lignende. Anvend informationerne du får – mange platforme sender gode informationer, men det er dig, der bestemmer – HUSK det.

9. Lær af demo konto

Som ofte skrevet tidligere på bloggen, så er en demo konto genialt. CFD handel er et bredt felt med mange muligheder, derfor er en demo konto god til at teste nye strategier eller lærer handel med nye aktiver. Du kan ikke mestre alt fra starten – brug demo kontoen til at blive bedre.

10. Husk at nyde din Trading


Online Trading kan være en hel ny livsstil for dig, husk at nyde det. Jo mere man går op i det, jo mere kommer man til at elske det. En hobby, der bliver til en livsstil er altid det sjoveste!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar