Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

torsdag den 9. oktober 2014

Short CFD – Gå kort i markedet

Når en investor går lang på en investering, betyder det, at vedkommende har købt et aktiv med tiltro på at prisen vil stige i fremtiden. Omvendt, når en investor går kort på en investering, forventer vedkommende et fald i eksempelvis aktiekursen – dette kaldes short selling på engelsk.

Med CFD handel kan man gøre det samme, når dine aktier tilbyder det. CFD rummer en dimension yderligere med at gå kort i markedet. Det er en kunst at ramme trends begge veje. Er man i en uptrend, der pludselig vender, kan man straks gå over i ”short selling” og skabe værdi på vejen ned.

Det er netop her, man udnytter sine CFD’er til sit fulde!

Short selling betyder, at gå kort i de aktiver, hvor du allerede er involveret i - og tage gevinsten når et aktiv går ned ad bakke. Det med ned af bakke kan betyde optur, for dem som har sat sig ind i shorting.

Din salg-knap har fået endnu en betydning for den, som lære sig at arbejde begge veje i markedet, for på den måde at tjene skillinger omvendt. Alt her i livet kan vendes på hovedet, med shorting er det især vigtigt. Det er lige til højrebenet, når man har lært efter lang erfaring at gå kort i markedet, Tryk på en salgsknap kan vi alle efter øvelse. Den er lige så ”VIGTIG” som den der står køb på.

CFD Handel er fleksibelt


Vi er mange inden for CFD’er som bruger denne form for shorting.

Det er et værktøj som de fleste vil kysse velkommen, hvis de ikke vidste den fandtes. Kan du lære at bruge short i dit system. Kan du fornemme en korrektion, så gå straks til denne strategi. Det er faktisk det mest enkle CFD værktøj, når du kender til baggrunden for skiftet, og det er faktisk et meget godt udtryk, det er nemlig ned af stigen. Prognose på de trin ned af kan gøre så stor forskel at din konto siger; ja tak til shorting. Det kræver, en lige så stor forståelse for tingene i dette spil, som det også kræver forstand når det går op ad.

Nedtrend er lig med short


En af de vigtigste fordele CFD handel er, at det giver dig flere muligheder for at placere en handel. Ved at gå kort i markedet kan du netop spekulere i, at markedet kommer til at falde i værdi for et givent aktiv. Du behøver ikke vente på at kunne profitere på et stigende marked.

Shorting er nøglen til at skabe profit i både gode samt dårlige markeder. Selvom mange mennesker kan være bekymrede for dette modsatte forhold, falder det mange helt naturligt når først man lærer at mestre det. Enten starter man ved at gå kort i markedet, ellers er man fra gevinst gået kort til fortjeneste fra en aktiekurs i tilbagegang.

CFD er vel nok det mest fleksible instrument til shorting. Her kan du med relativt få omkostninger vende dine eksisterende positioner efter markedet.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar