Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 2. april 2014

Er din investerings plan skræddersyet

For gør-det-selv investoren - kend dine styrker og svagheder.

Du behøver ikke at bruge penge på nogle af de dyre datatjenester, man kan nemt finde offentlige tilgængelige aktieanalyse og brugbar viden, ved hjælp af gratis internet kilder. De seriøse og velrenommerede hjemmesider vil beskrive og fortælle dig, hvor der er hentet oplysninger og data fra og hvor ofte det bliver opdateret. Man skal kun bruge de sider der har bevist at deres opdatering kører ”Up To Date” og konstant hele tiden. Det er især vigtigt for kurssvingninger om det var for 15 minutter siden eller det vises i real-tid. De, som handler nu her ”minut til minut” har fundet den rigtige platform og ved det virker i øjeblikket hvor der bliver trykket på knappen.

Udarbejde din strategi
 

Hav altid planen klar - også en plan ”B”
Det kan være en fordel for nogle at tænke på sine minimums krav inden man handler sit næste aktiv. Udarbejd regnestykker og bring dem ud i verden, når man sidder foran tastaturet - vær snarrådig og beslutsom med det aktiv eller aktiver man er inde i. Der er meget stor forskel på at være langsigtet eller kortsigtet, vigtigt er det at finde sin strategi og hvad man er dygtigst til eller det aktiv man har sin viden og interesse for.

I 2014 er det heldigvis nemt på de forskellige platforme eller udbyder at vælge imellem utallige af aktiver i hele verden, her har man har tilgang til stort set alt. Det betyder så også den rigtige indgangsvinkel og holdning til din plan som skal følges begge veje.

Vurdere dine egne evner
 

Gør det du er god til inden for dit felt.

Hvor har man sine evner, er det inden for handel med indeks, valuta, aktier osv. Når man er investor og vil frem i verden, er det for mange en god start at få opbygget lidt kapital på kontoen og bruge dem fornuftigt.

Kende sine retningslinjer fra eventuelle investeringer du har udført tidligere eller planer du har i øjeblikket og bestemme hvad procentdel du skal indskyde af din kapital i den nye handel. Der er mange fordele ved at skabe en base eller ballast af en aktivfordeling du styrer med hård hånd og har din basis indtjening ud fra, så har man meget lettere ved at udvide sin portefølje. Selv for de mest dygtige investorer er der nye udfordringer og muligheder for investeringer i nye markeder. En mulighed bruger mange trader, hav en liste af aktiver og byt dem ud så snart det er tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar