Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 19. marts 2014

CFD Handel som nybegynder hos Plus500

Er man nybegynder inden for CFD Trading, bør man vælge en platform, der tilbyder et dobbelt setup – hvor du både kan handle med rigtige penge, samt lege med en demo konto. Plus500 er en af de gode platforme, der tilbyder dig et strømlinet setup, med en rigtig god kobling mellem de 2 setups.

Hvordan kommer jeg i gang med CFD handel


Som udgangspunkt har du stiftet kendskab med de finansielle markeder, ellers starter du med at gøre dit hjemmearbejde her. Ellers gælder det om at få jord under neglene – opret en konto hos eksempelvis Plus500, som er en god begynder konto, men også et godt setup for erfarne Tradere.

Plus500 har en yderst nem og enkel oprettelse, hvor du bliver guidet igennem de få steps, som de kræver for få oprettelse. Demokontoen får du med det samme, desuden indsættes der 150,- i bonus som rigtige penge. Når du har oprettet en konto kan du vælge at sætte penge ind med det samme, eller nøjes med at teste platformen via Demo udgaven, her får du 100.000,- kroner at Trade for.

Plus500 har følgende grænser for værdien af indbetalinger pr. transaktion:

Minimum - DKK 1.000
Maksimum - DKK 67.000

Da deres minimum er så lav kan det være en fordel at sætte 1.000 kroner ind, da man hurtigt ønsker at teste sine evner med rigtige penge. Demokontoen er god til at teste platformens funktioner samt afprøve teorier eller strategier for sin fremtidige handel – men det er nu sjovest når der er rigtige penge på bordet.

Hos Plus500 får man desuden en ekstra lille bonus, når man færdiggør sin profil ved at uploade en kopi af et billede ID som Pas eller kørekort. De behøver oplysninger i forhold til at verificere dig i deres system for eventuelle udbetalinger. Desuden er det et krav i forhold til Plus500s finansielle reguleringer, at de kræver disse informationer.

Alle bonusser er ud fra kampagner, der kører hos Plus500 i skrivende stund – bemærk at de kan ændre sig over tid.

Hvordan kan jeg Trade hos Plus500
 

Plus500 er en af de mest alsidige og moderne platforme inden for online Trading. Her har de et varieret udbud for alle personer og temperamenter – om man ønsker at anvende stationær software der kan downloades til sin PC, eller online trading via deres WebTrader eller Smartphone App.

Vigtigst som nybegynder er det, at starte ud i det små samt at kombinere Demokontoen og din Live konto, kun herved lærer du hvor HURTIGT det går – sæt dig grundigt ind i gearing samt stop loss værktøjerne, så er du godt hjulpet fra start.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar