Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

mandag den 3. marts 2014

Investering med risiko – udnyt uroen på markedet

Som CFD Trader er uro = med at være klar !

Politisk uro sætter gang i bevægelserne på de Globale investeringsmarkeder, det har ikke betydet det man vil kalde de rigtig store udsving, men røde pile nedad bakke - ”stejl bakke med procenter” på aktier og indeks fra Asien til Europa over USA.

Når de tunge investorer og spekulanter i de store Børs huse søger til sikre havne, går det altså kun en vej. De private ville nok have ønsket at være gået kontant i fredags, i hvert fald dem som troede på stadig optrend. De dygtige handlende som valgte at gå short sidder så med guldskeen til aften, eller man kunne være gået kontant så man er klar når muligheden byder sig til at gå billigt ind igen.

Her ville de fleste som handler CFD’er, så sige at man aldrig holder sin position weekenden over, men starter på en frisk handel mandag. Her starter den nye dag med de informationer man har tilgængeligt og har sat sig ind i hvad som bevæger på sig i verden, inden for det område hvor man starter sin første handel.
Fordele ved CFD'er i forhold til aktiehandel:
  • Få øjeblikkeligt adgang til de globale markeder.
  • Ingen gebyrer
  • Handel i realtid
  • Muligheder for at geare sin investering.
  • Man kan handle inden for flere 1000+ forskellige individuelle CFD'er.
  • Indeksbaserede CFD'er er på Børser i hele verden.
  • Man kan lynhurtigt vende sin handel til at gå short på et splitsekund.
  • Trailling Stop.

Råvarer - når de store søger til havnen


Krim-Krise Rusland ligger pres på Ukraine

Når der er store spekulationer om strid og store konsekvenser, får det indflydelse på de internationale råvarepriser. Det har i dag givet en udvikling på olieprisen, som er steget meget. På grund af prisfølsomhed for både efterspørgslen og udbuddet af olie vil små ændringer i efterspørgsels – eller udbudsforhold potentielt kunne resultere i stor prisvolatilitet, svarende til en situation man har set tidligere når der er meget på spil i verden.

Guldprisen har også steget pænt i dag, den er næsten sikker hver gang der er uro som påvirker den finansielle verden. CFD handel giver de handlende mulighed for at benytte alle fordelene ved at sætte sin position over på en råvare i stedet for eksempel en aktie man havde set sig lun på.

Kender man sin platform til fingrespidserne og sine egne kundskaber, som Trader er det nogle gange en fordel at der er uro på de finansielle markeder, det er så kun set ud fra et penge synspunkt, men det er vigtigt at handle efter forholdene alt efter om tingene kører på skinner rundt i verden eller det modsatte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar