Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

mandag den 24. februar 2014

Erfaring inden for CFD handel

De som har brugt denne lidt nye trend i Danmark, har fået et nyt investerings-hjerteblod. De har opdaget nye muligheder inden for en verden, der kræver stor beslutsomhed inden for kunsten at handle CFD’er.

Du skal slå til på de rigtige tidspunkter og med erfaringer fra det felt, man er dus med. Markedet omkring råvarer har været gunstigt for de handlende inden for Guld – markedet er 10 procent oppe i 2014. De, der var med på short bølgen i 2013, sidder behageligt i stolen. 

Fik man efterfølgende vendt den strategi og skiftet til køb, har man i nogle perioder ikke nået gulvet og man har haft armene helt oppe at røre loftet. En CFD strategi om at skifte fra at gå short til at være i køb er fyldt med risiko, men også forbundet med stor profit. Kan du derved ramme de grønne og røde pile rigtigt, har du forstået produktet og markedet - det er en kunst at tackle tingene begge veje.
  
De, der har erfaring inden for CFD og har styr på deres Gearing og den platform de anvender, har haft alle muligheder i det marked vi har været igennem de sidste 2 måneder.

Differencekontrakter - CFD
 

CFD er handel med gearing, og derfor bør man følge de handelsvejledninger, produktet er udstyret med. Handel CFD der hvor man har sin viden, og hvor man kender sin platform ud og ind. Det er ikke for sjovt, at de skriver at din kapital er i fare rundt omkring. Går man rundt med en ægte Traders iskolde mavefornemmelse, der er kombineret med fornuft på øverst etage - byder denne verden på gevinster til højre og venstre. Der skal bare handles hurtigt og gerne begge veje inden for det felt man er særlig stærk i.

Udviklingen fra det man vil kalde den normale aktiehandel og den ekspertise man har opbygget der, kan føres direkte over til at handle CFD’ere. Har man investeret i lang tid, har et indblik i hvad der forgår rundt på verdensmarkedet, og har helt styr på de forskellige Indeks, Råvarer samt Forex valuta, så ligger CFD handel lige til højrebenet. Alt den viden man har i baghovedet kommer én til gavn fra første færd, når man sætter sit første Køb eller Salg.

CFD handel er på vej frem
 

Tal fra Københavns Fondsbørs samt Saxo Bank viser, at online investeringsprodukter som CFD handel er fremgang i hele Skandinavien. Markedet er stadig nyt i Danmark, hvor flere platforme kommer til med nye ideer til denne handels form.

Læs mere på Børsen her


Ingen kommentarer:

Send en kommentar