Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

mandag den 21. april 2014

Hvordan kommer man i gang med CFD investering

CFD'er åbner op for en helt ny verden for en investor, man får Trading i blodet.

CFD investering spænder meget bredt, og der er altid et aktiv for alle og enhver, den person som vil læse dette indlæg har en forudsætning inden for en af de mange varer, der findes på hylden som CFD Trader.

En har stiftet bekendtskab med Råvarer en anden er dygtig til at handle Aktier, man kan nævne videre Forex Valuta, Indeks osv. Der er en mulighed for en hver smag og plads til udfoldelser for at lære nye varegrupper at kende.

1. Handels Platform
 

Man starter med at undersøge, de udbud af mæglere som tilbyder en platform til handel med CFD - og finder den rigtige der passer til én selv. Det kan være man synes, det er rart at siden kører på dansk og at opsætningen passer til én, så kigger man på prisen der er på et aktiv mellem køb og salg ”Spreads” finder man den fornuftigt, så kan man starte sit download af udbyderens platform eller bruger deres webtrader, som man også kan have med på ens Smartphone. Der er som regel en demokonto med, og det er fornuftigt i starten. Det hele er klart inden for få minutter, og du er lynhurtigt i gang. Det er en selvfølge, at man har læst alle vilkår fra udbyder i sine søgninger.

2. Når man starter med sit første indskud


Når man har sat penge ind på sin konto, det kan være et lille beløb til at starte med eller hvad man har til rådighed, pengene kan altid hæves igen senere. Nu er det så med at vælge sin strategi for dagen efter man har lavet sit hjemmearbejde, med hvordan markedsforholdene er rundt i verden. Det kan være Vestas har fået en ny ordre ind af døren eller et medicinal firma har fået godkendt et lægemiddel hos myndighederne.

Markederne reagerer lynhurtigt på de nyheder og oplysninger der er offentligt tilgængeligt, så det er med at være hurtig på knappen.

3. Værktøjer og instrumenter


Der er mange værktøjer og muligheder for hvordan du sætter din handel op, når du indtaster din ordre. Man starter med at beslutte det beløb, som skal tastes ind samt hvor mange aktiver du vil købe i denne handel som man har bestemt sig for. Derefter vælger man hvor højt man sætter sin gearing, som er et af de vigtigste værktøjer at sætte sig ind i, især for en utrænet handlende.

Gearing kan sættes efter ønske og skal respekteres med stor omhu. Tingene går virkelig stærkt med en høj gearing og kræver fuld opmærksomhed. Derefter beslutter man om man vil bruge trailling stop, det vil sige man kan sætte en stop limit begge veje, hvis man ønsker højere sikkerhed i sin ordre. Man kan sætte en på hvad man max vil tabe eller sætte en limit på automatisk at få udbyderen til at tage gevinsten hjem i en given pris.

Husk at benytte de muligheder og værktøjer på en platform, der passer til dit kram, De bruges bedst ved at man kender dem 100 procent.

4. Undervurdere ikke tidshorisonten for dine handler


Det er en god ide at planlægge, hvorlænge man vil være i sin nye ordre, det gør sig gældende inden for risiko, og hvornår er tiden til at tage gevinst hjem. De langsigtet er ”sikker” i sin sag at det kun går i stort set en retning af det man har forudset og følger ikke udviklingen 24 timer i døgnet, det kan så være klogt med at stadigt at sætte sine stop limit.

De, som day trader hele dagen, med en stor gearing, forlader ikke skærmen i ret lang tid af gangen og har gjort deres erfaring at 5 minutters handel eller lidt længere tidsinterval giver på bundlinjen, men det kræver hårdt arbejde at køre non-stop og følge markedet konstant - ikke mindst skal man have tiden og muligheden. Holder man ferie betyder det ferie - og er gået kontant, eller igen stoploss.

5. Tips inden for CFD Handel


Der er kun den hårde vej til at blive dygtig inden for CFD'er, det er hårdt arbejde og man skal bruge sin viden fra tidligere investeringer til at føre de store gevinster ud i livet - eller mange små hurtige gevinster. Når du investerer dine penge, er det naturligt at der kommer følelsesmæssige op- og nedture, men det er vigtigt at holde hovedet koldt og fokusere på det som du har sat i værk.

Det gælder om ikke at lade irrationelle følelser påvirke din dømmekraft og fratage dig evnen til de rigtige beslutninger. Har man lavet nogle lidt dårlige handler er det vigtigt at lære af dem og bruge dem konstruktivt fremadrettet. Det er vigtigt, og kan være det som giver et godt afkast i fremtiden.

Mange investorer bruger også deres gode investeringer til at føre over i et tilsvarende aktiv, der er en del viden som skal bruges igen og igen og overføres til nye succesfulde investeringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar