Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

mandag den 2. december 2013

CFD Guld investering kontra Aktier

Guldfeber kan også være at handle på yderlige fald.

Guld kan være et alternativ til din investeringsportefølje, som alternativ til at jonglere med aktier eller lignende produkter inden for handel med CFD. Flere online traders har lavet flotte fortjenester på guld i den sidste periode - på de online platforme som udbyder CFD handel.

Det vigtige er at følge guldprisen nøje og vælge sin strategi for positionen, priser på guld og metaller generelt er mere følsomme over for forventninger til udviklingen på kort sigt end eksempelvis aktier - derfor skal man afstemme disse forhold. Fortsætter den nuværende tendens med et fald eller rykker den ind imellem et nyk opad.Man kan faktisk få guldfeber i kroppen, når man handler CFD - og en god regel er at bruge en af de værktøjer som findes, nemlig ” Stop-Loos ” så springer budgettet ikke mere end man har besluttet sig for. Da man har sat sig for at handle ud fra sin viden og mavefornemmelse, er det altid en god ting og have en stopklods i baghånden.


Økonomien på verdens-markedet


Guldprisen varierer og afhænger af den aktuelle verdensmarkedspris på guld.

En analytiker, samt flere eksperter har udtalt sig; at så længe de amerikanske økonomiske data viser en forbedring, er det en sandsynlighed at der bliver en reel nedadgående pres på guldprisen. De mener, at guld er en råvare som investorer har mistet troen på i det store spil, og den vil ikke have samme positive udvikling på den store økonomiske scene i USA. Investeringsguld har altid været en sikker havn, hvis der skulle ske en større katastrofe inden for det penge politiske et eller andet sted i verden. Værdien af guld kan ikke ødelægges af katastrofer, konkurser eller lign - faktisk kan det være guld værd i en finansiel krise, som man siger.

Guldprisen satte rekord i 2011 hvor prisen i dollar på et tidspunkt var på imponerende $1895 per ounce. Dette var et skole-eksempel i betragtningen af, af guld kunne være en sikker havn for lande og investorer rundt omkring. Guld er stadigt et middel, der bruges af flere lande som en langsigtet investering. Opstår der hyperinflation, så er det med at være med på vognen som CFD handlende, men dem som investerer i det nuværende fald i guldprisen, får nok en god Nytårsaften og muligheder i nye investeringer i gruppen af CFD handler.

Eksempel
 

Vildt ridt i Rusland, de har spændt sadlen og er på guld jagt.

Rusland har over den seneste periode på 10 år, været en af de største købere af det gyldne metal og en af de mest aktive guldkøbere, selv den faldende efterspørgsel ikke har fået Rusland til at tøve, da de har købt 20,6 ton i de første 3 kvartaler i år.

Det siges, at Rusland har en guldbeholdning på 1.237 tons, som menes at være rekord på disse kanter og Rusland har været verdens største guldkøber gennem det seneste årti. USA ligger på første pladsen med ca. 8100 tons guld.

Husk: Det gyldne værktøj inden for CFD kan være Stop-Loos

7 kommentarer:

 1. Nordkorea.
  Det siges fra kilder at Nordkorea sælger nærmest panik-udsalgs agtigt ud af deres guldreserver til Kina, de kilder siger at det er for at undgå et økonomisk kollaps i landet. Guld er faldet ca. 2 % idag...
  Rådgivere siger forsat at ædle metaller bør være et krydderi i en portefølje, men måske ikke lige nu den som skal være den vigtigste del i skålen. Spændende at tage sine investeringer op til overvejelse engang imellem. Guld er jo respekteret for sin værdi og sin historie, men det kan jo nogle gange være klogt at gå short i en sikker havn...

  SvarSlet
 2. Det bliver spændende at følge " Guldprisen " i 2014. Det ser ud til at prisen på Guld fortsætter ned og at der er forsat positive takter i verdens-økonomien, især fra USA efter den sidste FED udmelding. Det Gyldne metal, har igen bevist at den går i modsat retningen af aktiemarkedet. Guld er lige nu nede med 28 procent i 2013

  SvarSlet
 3. Med fremgang i de store globale økonomier, herunder USA og Europa, vil der komme pres på guldprisen. Der er stadig langt ned til niveauet fra før finanskrisen.

  SvarSlet
 4. Guldprisen har fået en god start i det nye år, med en pæn stigning, spændende at følge.
  Sølv giver også pæn gevinst idag.

  SvarSlet
 5. Så er guldprisen oppe med en stigning på 10 procent i 2014

  SvarSlet
 6. Prisen på Guld er i status ingen store udsving, den sidste måned og i 2014 et den steget med 7,2 procent ialt. Nu når aktie markedet er i rimelige store højder, er det så nu man skal følge det gyldne metal intenst og være med sommeren over, Der er mange muligheder inden for Råvarer der laver kraftige udsving. Men det er en spændende verden og værd at følge også bare på sidelinjen.

  SvarSlet
 7. Guld er nede i et lavt leje, hvis man ser et halvt år tilbage. Den forskel man kan se på aktier er at smykke firmaer, spinder guld på råvare prisen. vigtigt for mig at se alle signaler... Der er guld i begge retninger.
  God CFD investerings-lyst.
  P.S Man kan bare bruge det hele på markedet, Guld råvarer, Pandora aktier.
  Det er aldrig kedeligt.

  SvarSlet