Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

lørdag den 19. oktober 2013

Investering inden for råvarer

Der har været brand i Brasiliens største havneby Santos. Det har medført at 180.000 tons sukker er gået op i røg. Branden har hærget i en del terminal bygninger på den store havne område, hvor firmaet Copersugar opbevarer sit store lager af sukker.Ilden startede fredag i et transportbånd, som kører i mellen de forskellige lagerbygninger.

Det har betydet at det har sendt prisen på sukker massivt i vejret.Grunden til den store stigning er at Copersugar er en af verdens største Leverandør af sukker og at de 180.000 tons som er ødelagt. udgør 10 procent af Brasiliens eksport på en måned. Der er forlydninger om fra Santos at på grund af branden, vil det give store problemer at få udskibet nye sendinger af sukker fra Havnebyen , som er Brasilliens største.

Råvarer inden for CFD.

Det er derfor oplagt at følge sukker prisen i den kommende periode, da ulykken vil komme til at præge verdensmarkedsprisen inden for sødemiddel. og der vil komme nogle udsving på markedet. Det kan man som investor inden for CFD Handel bruge som en mulighed "ramme sine spread`s  rigtigt."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar