Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

onsdag den 23. september 2015

Demo Konto

Lær alt om online spread trading på en demo konto


Spread betting er som navnet antyder en måde at sætte et væddemål op på et finansielt produkt, forudse/gætte rigtigt på hvordan de finansielle markeder udvikler sig i din retning. Den retning er man til dels herre over efter nogle timer på en øvelseskonto. Markedet spiller ind minut for minut det opdager man hurtigt.

Demo kontoen er et værktøj, der skal bruges før du starter et væddemål mod dit spread betting selskab. Her lærer du hvordan tingene kan udvikle sig med meget høj fart på dine handler. Det moment, hvor du sidder i en åben position på din platform, kan ikke laves om igen. Derfor skal man som seriøs trader, bruge en demo konto ligeså som var det ens rigtige penge på kontoen. Tingene kan ændre sig på få øjeblikke og man kan lære at tage gevinst eller tab.

Accepterer du at lære at anvende en demo konto til UG, så er du langt bedre stillet i fremtiden. Den flid du har lagt her, og de timer der er brugt seriøst foran skærmen, kommer aldrig dårligt igen. Det skal understreges seriøst, nogle har en tendens til at lege på må og få gennem en demo konto. Det er et værktøj, som bør bruges konstruktivt ellers har demo konto ikke sin fulde effekt.

Du er i dit væsentlige væddemål på din nye åbne position 

Øvelseskonto skal afspejle virkeligheden, derfor overfør den fra viden til den position som du ville have på en rigtig konto. Position du køber kan være inden for mange alternativer på en platform du vælger. Husk der er både en knap til sælg eller køb. Lær alle værktøjer at kende.

Mange demo konti ligger helt på højde med den rigtige konto på platformen


Din demo konto afspejler reelle konti og har aktiver i realtid. Det betyder, man har handelsplatformen på ryg-graden, når man kaster sig ud i handelslivet med sit indskud af kapital på sin mægler konto. Der findes forskellige konti som varierer, hvad aktiver eller det produkt som du ønsker. Det kan virke skræmmende i starten hvor stort udbud af forskellige produkter man kan vælge. Det varer ikke længe inden man finder sine fortrukne områder.

Nogle har sin basale viden inden for råvarer og har fulgt markedet i denne boldgade igennem mange år. Det kan være guld, olie eller hvad som helst råstof inden for denne brede aktiv klasse på online trading. Andre har forcer inden for forex valutahandel, og har mulige erfaringer med hvilke valutakryds, der skal investeres i. Aktier har de fleste en eller anden form for kendskab til, og der rammer man plet inden for denne verden der er fulgt i sine favorit aktier. Der handles online på de fleste markeder globalt, og man har utallige af index og ikke mindst aktier over et bredt spekter verden over.

Typer af handelsplatforme – Hvad er den bedste demo konto


Den bedste demo konto er individuel fra person til person, da vi alle handler på hver sin facon og har forskellige indgangsvinkler. Det er ikke nogen skam at have sin egen holdning og smag, for hvad der virker bedst i sit eget mønster, det giver bonus på den rigtige konto. Derfor kan man som udgangspunkt mærke, når man sidder med den rigtige handelsplatform. Det er alfa omega inden for denne verden at man er dus med opsætningen.

Sammenligningen af spreads 


Når du sammenligner spread betting konti, ville du opdage forskel på spreads mellem køb og salg, det er også værd at tage med i dine overvejelser. Realisering af din gevinst kan gøre en stor forskel alt efter prisen de forskellige mægler tilbyder. Derfor endnu en mulighed for at øve på flere platforme og gøre regnskabet op i takt med de forskellige handler. Det sker i praksis igen uden at bidrage med dine egne penge. Få en oplevelse på demo konto det giver en nybegynder mulighed for at vænne sig til processen. Proces som gerne skulle blive til en hobby og en tilskud til glæde i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar