Markets.com

Markets.com
Få 200 kroner at handle for her !

søndag den 22. februar 2015

Spread væddemål – Spread betting CFD’er

Spread betting er et derivater produkt, der giver dig muligheden for at handle på tusinder af kursbevægelser på de finansielle markeder, herunder indekser, aktier, valuta, råvarer og meget mere.
 
Spread betting er en måde at investere i finansielle markeder på, som navnet klart signaler. Det ligger op til et væddemål mellem dig og din CFD handelsplatform, valgt med nøje eftertænksomhed og afprøvning. Spread betting gælder om at forudsige markedet, er dine forstående handler på vej op eller ned.
 

Der findes mange platforme til formålet, vælg den rigtige

 
Dine faktiske gebyrer kan svinge meget imellem de forskellige udbydere. Der skal findes en mæglerplatform med lave spreads, når du går ind og ligger en kontrakt på et givent aktiv. Økonomisk fra din side, skal en handel også kigges godt efter i sømmene på margin og din provision. Det er ikke ligegyldigt om den skal holde natten over eller ej, det kan i nogle tilfælde koste lidt at være lang i markedet.
 
Der kan også ligge en ekstra gevinst gemt ved at være langsigtet. Mens flere daytradere vil have en anden holdning, handles nu og i hele tiden og ingen provision over tid. De små korte gevinster kan hurtigt løbe op, hvis du har tid og dygtighed til at være foran skærmen, det meste af døgnet.
 
 
Læs som udgangspunkt alle handelsbetingelser igennem, da størrelsen på spreads kan være en afgørende faktor, om du handler ofte. Det kan tit gøres via en velfungerende demo konto hos den udbyder du vil prøve af. Tag kontakt til din CFD platform, som hvis du ville ringe ned i banken og forhandle et nyt lån, de er som regel altid til at snakke med. Der kan være muligheder for at forhandle bedre spread, nogle gange skal du blot bevise, at du ved hvad du snakker om. Betaler man pludseligt 0,4 i Spread i stedet for 0,8, så bliver dine køb og salg absolut sjovere, din egenkapital kan vokse hurtigere på kontoen.
 

Husk at indtil du har afsluttet en handel på en CFD’er - er risikoen din

 
Det betyder, at så længe du har en åben position, ligger det hele selvfølgelig på dine skuldrer. Du ligger med risikoen hvad der sker omkring dit købte aktiv, alt hvad der kan få dit aktiv til at gå op og ned. Det kan være alt fra store markedskræfter og politiske tiltag et sted i den globale verden. Eller en pludselig offentlig meddelelse fra et firma du har din position i og det kan hurtigt være short eller lang, der skal byttes om på. Da du ofte har gearing på dine købte spreads, skal der reageres hurtig i brændpunkter og helst inden det er forsent.
 

Hvorfor handle CFD spread i stedet for en børsnoteret aktie

 
Som du nok ved efterhånden, handler du et aktiv som følger det underliggende produkt. Det vil sige det er nemt og overskueligt at fortage et valg på et væddemål inden for en bestemt aktie eller indeks et sted ude i verden. Du ejer ikke din underliggende aktier, du spiller ganske simpelt på om den aktie skal gå op eller ned. Den er prissat ligesom aktien på børsen og svinger alt efter hvordan den agerer i den virkelige verden.

Nogle vil så sige, at den virkelige verden er lettere inden for CFD’er. Det er den også på mange måder, da du har utallige af indekser, aktier, råvarer og det kan være inden for handel med forex.
 
De er alle samlet på samme handelsplatform hos de fleste der tilbyder CFD handel. Det gør det let og overskueligt, når du har fundet det rigtige sted. Platforme med de lave spreads mellem køb og salg, der nøje er udvalgt efter din smag og der hvor du er dus med hele handelsmønsteret. Du kan handle på ryg graden der hvor timer evt. er lagt på en demo konto.

Brug dine vågne timer til at finde din måde at handle spreads på

 
Husk inden for CFD’er er det godt med gearing, når du spiller rigtigt. Hav det også i baghovedet, gearing koster det samme den anden vej, når du ikke har sat dit væddemål rigtigt op.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar